Digital Transformation?

Vi hører om det hele tiden, “Digital Transformation”. Om virksomheder, organisationer og det offentlige, som ofte kæmper med at komme i mål med den digitale transformation.

Den første bølge ramte for mange år siden med optimering og effektivisering af arbejdsprocesser. Siden har IT opnået en modenhed, og de næste bølger er fulgt med f.eks. udbygget integration og automatisering.

Den nuværende bølge virker besynderligt nok ekstra svær at knække for organisationerne. Værdi udveksles sjældent i forholdet 1:1 efter store investeringer – og nogle gange kommer man slet ikke i mål. Investeringslysten er ofte til stede, men har man taget højde for “teknisk gæld”? Det kan være gamle systemer, som måske ikke lader sig integrere med nye systemer eller som er uhyre kostbare mht. integration.

Og når den nye hard- og software er leveret og installeret, så opleves der ofte frustration blandt brugerne. Utilstrækkelig uddannelse er ikke unormalt. Og hvad der ofte er endnu værre; lavt engagement fra ledelsen. Det kan være dybt demotiverende for den almindelige medarbejder, at der ikke er ledelsesmæssig forståelse for, at omstilling tager tid.

Good news! Det behøver slet ikke være sådan. Godt begyndt er som bekendt halvt fuldendt.

Hvad bidrager jeg med?
Med mig kan du få en bisidder i den vigtige projektstart. Jeg tænker på dine vegne i en helhedsløsning, hvor ledelse, medarbejdere, kultur, hverdagen og valg af rette leverandør går op i en højere enhed.

Digital Transformation er en lang og udfordrende rejse. Som din digitale rejseguide kan jeg hjælpe dig i mål.

ACTION
Book et uforpligtende møde og få inspiration til rejsen:
Ring på 20 29 88 86
Send e-mail til ehe@sedna.dk