Kompetencer

Din advokat i processen
Jeg sætter mine mangeårige erfaringer i spil på din banehalvdel. En digital rejse er ikke en proces, som sker fra den ene dag til den anden. Det er ofte en lang og slidsom proces med mange faldgruber.

For at øge sandsynligheden for succes, er det særdeles vigtigt med strategiarbejde forud for selve implementeringen. De centrale værktøjer er en enkel digital strategiplan og en konkret og brugbar implementeringsplan. Uden disse planer er der en stor risiko for, at organisationen aldrig når i mål med sin digitale rejse.

Nogle mener, at det er ikke er raketvidenskab. Ikke desto mindre er det vigtigt at vide, hvad IT-systemerne skal understøtte nu og på lang sigt – inden du vælger nye værktøjer. Og det står ikke mejslet i beton, at alt skal styres via IT og heller ikke, at alt skal ske lige nu.

Jeg har været privilegeret at arbejde med de fleste forretningsprocesser gennem min karriere. Og den viden og kompetencer, kan du få glæde af i dit projekt. Erfaringerne kommer fra private og offentlige virksomheder. Fra små, mellemstore og store virksomheder. Altid med jord under neglene og relativt dybt nede i maskinrummet.

Som uvildig rådgiver kan jeg hjælpe jeres virksomhed med udarbejdelse af den samlede plan, få identificeret hele rejsen og ikke mindst jeres primære fokus på den korte bane. Dermed skabes der et overblik over værdiskabelsen i den kommende rejse – inden vi går igang.

Godt begyndt er halvt fuldendt.

ACTION
Book et uforpligtende møde og få belyst jeres muligheder:
Ring på 20 29 88 86
Send e-mail til ehe@sedna.dk