SMV virksomheder kan få tilskud via SMV Digital

Få gratis hjælp og rådgivning til din ansøgning til SMV Digitals IT næste puljer.

Den næste pulje åbner den 26. august 2024 kl. 9.00. I denne pulje kan du få op til kr. 50.000 i tilskud. Det er først til mølle. Så skal vi have en chance for tilskud skal vi have ansøgningen klar helst ugen før. 

Efter denne pulje er der endnu en ny den 30. september 2024. Her er tilskuddet det dobbelte altså kr. 100.000,-.

Mit hitrate er 95% succes rate på ansøgninger siden 2018.

Kontakt mig her:

Erik Hendriksen

Mobil: 2029 8886

Mail:  ehe@sedna.dk

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Mine mange års erfaring gør, at jeg ved hvordan man optimerer processen – og min succesrate er markant.

Du kan læse mere om hvordan jeg guider dig igennem hele processen med selve ansøgningen på en nem og enkelt måde her!

Du kan også læse om Multi-Tech, som ikke kunne vokse mere i det nuværende system. Deres ambitioner var at vokse omsætningen men med det samme antal medarbejdere i administrationen og så skulle de digitaliseres 100% i en integreret løsning.

Se og hør hvad de gjorde, hvorfor og naturligvis få et godt råd fra adm. direktør Niels Jørgensen her!