Tilskud

Der er rigtig mange mindre og mellemstore virksomheder, som står overfor en ny digital rejse. Og mange af disse virksomheder vil have stor gavn af uvildig rådgivning og assistance. Desværre kan omkostningerne i denne del af processen være store i forhold til den investering, som skal foretages.

Det har den danske regering indset. Regeringen ønsker endnu mere konkurrencedygtige virksomheder – ikke mindst gennem digitalisering.

Jeg har kendskab til forskellige offentlige støtteordninger, som du muligvis kan få tilskud gennem. Støtten går til, at få identificeret dine behov, og få udvalgt en eller flere relevante leverandører.

Der findes også støtteordninger, som kan hjælpe med selve implementeringen. Det kræver, at du vil anvende fx mig som din godkendte rådgiver for, at din virksomhed har ret til at modtage støtte (såfremt du opfylder kravet i loven).

Disse midler kan jeg også hjælpe dig til at søge, eller vi kan få gratis hjælp til at skrive en ansøgning. Der er en simpel proces, hvor jeg kan hjælpe dig fra start til slut. Og dermed minimere risikoen for fejlinvesteringer.

Der er mange tilgængelige systemer og rigtig mange leverandører, som alle har interesse i at få netop dig som kunde. At foretage det rigtige valg er en svær opgave – specielt hvis du ikke har de nødvendige ressourcer eller de rette erfaringer. Dine forretningsprocesser og krav skal kortlægges og dokumenteres – og holdes op imod løsningsforslag fra ofte flere potentielle leverandører.

Her bringer jeg mine kompetencer inden for digitale processer i spil. Erfaringer strækker sig fra mange år både som ansat, leverandør og virksomhedsejer, som implementeringskonsulent og som rådgiver.

ACTION
Book et uforpligtende møde og hør mere om dine tilskudsmuligheder:
Ring på 20 29 88 86
Send e-mail til ehe@sedna.dk